De Ruil Je Rijk Krant

De verschijningsdatum van de eerste editie van de RJR Krant blijft een mysterie, het meest waarschijnlijke jaartal is 1998. Oorspronkelijk bestaat de krant uit een dubbelgevouwen A3 in blauw en wit en bevat informatie zowel in het Nederlands als in het Turks over het nieuwe ruilen in Rotterdam.

Vanaf 2002 wordt de plaatsingsruimte van de krant verdubbeld en overgestapt op krantenpapier. De formule van de krant blijft in de jaren die volgen min of meer ongewijzigd. Eind 2010 verschijnt de krant voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis in full color, het krantenpapier maakt plaats voor een glossy uitvoering.

Naast aankondigingen en verslaggeving van het laatste LETS nieuws, is er een vaste rubriek de LETS kalender met de geplande activiteiten van alle ruilwinkels. Daarnaast wordt met artikelen en interviews de ruilgedachte verduidelijkt en verlevendigd.

Door stedelijke bezuinigingen moet de RJR Krant eind 2011 worden stopgezet.

KrantBeschrijving
Geen kranten gevonden
Nieuws
04-02-2018:

Lets Repair 9-2 en Voorjaarsvakantie 26-2 t/m 2-3

Nieuws
A.s. vrijdag 9 februari is onze reparateur Gerard weer in de winkel (Asserwerg 413) aanwezig, tussen 13. Lees meer

12-12-2017:

Kerstvakantie

Nieuws
In verband met de kerstvakantie is de winkel dit jaar gesloten vanaf vrijdag 22 december t/m vrijdag 5 januari. Winkel weer geopend vanaf maandag 8 januari. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen!

11-12-2017:

Code Oranje, winkel gesloten

Nieuws
Code oranje: vanwege de actuele sneeuwsituatie met gevaarlijke wegen voor vrijwilligers en klanten is de winkel vandaag gesloten!!

02-10-2017:

LetsRepair en Herfstvakantie

LetsRepair gaat weer van start en de herfstvakantie komt eraan. LetsRrepair: Aanstande vrijdag 6 oktober tussen 13.00 en 15. Lees meer

NieuwsNaar het nieuws